KAS MES ESAME?

Mūsų rekvizitai:

MB "Jusita"
Įmonės kodas 305574856
Nr. +37067106560
Paštas: info@jusita.lt

Bendrosios Nuostatos:

  • Ši privatumo politika regalmentuoja Jusita.lt klientų duomenų rinkimo, tvarkymo bei saugojimo tvarką.
  • Pagrindinį kliento duomenų rinkimo bei tvarkymo nustato LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymai bei kiti teisės aktai.
  • Pateikdami asmens duomenis Jusita.lt elektroninėje parduotuvėje sutinkate, kad MB Esentialus juos tvarkys pagal šioje privatumo politikoje aprašomą tvarką ir LR asmens duomenų apsaugos įstatymus.

Kliento duomenų rinkimo, saugojimo bei tvarkymo tvarka: 

  • Asmens duomenys yra tvarkomi ir renkami tik teisėtais ir būtinais tikslais.
  • Asmens duomenys nėra perduodami trečiosioms šalims, kurios nėra susijusios su užsakymų atliktų Jusita.lt parduotuvėje pristatymu bei produktų tiekimu.
  • Informacija apie tvarkomus kliento duomenis yra konfidenciali ir nėra viešai publikuojama.

Asmens duomenų rinkimas vykdomas:

  • Užsakymų vykdymui.
  • Užsakymų pristatymui.
  • Išrašant sąskaitas.
  • Jusita.lt pasilieka teisę perduoti informaciją trečiosioms šalims, tik tais atvejais kai tai yra būtina užsakymo įvykdymui.

Kliento asmens duomenų pateikimas:

  • Klientas įsipareigoja pateikti teisingą informacija apie save, kitu atveju kliento registracija gali būti anuliuojama arba apribojamos kliento galimybės naudotis elektronine Jusita.lt parduotuve.
  • Klientas norėdamas patikslinti ar pašalinti savo duomenis turi kreiptis į info@jusita.lt, jeigu nėra galimybės to padaryti "Mano Paskyra" formoje.

Slapukai

  • Slapukai Jusita.lt svetainėje naudojami užtikrinti sklandžią patirtį mūsų parduotuvėje, kliento įrenginyje įrašoma informacija, kuri naudojama atpažinti klientą statistikos bei sklandaus naudojimo tikslais.

Jeigu turite klausimų - kreipkitės elektroniniu paštu info@jusita.lt